Nu te koop

Marmeren tafel

Bijzettafel met doorsnee van 54 cm in jaren 20 stijl. Eikenhout en beschilderd blad met wit carrara marmer. Hoogte 60 cm

Diverse blikjes

Blikjes met diverse afmetingen en kleuren. Vooral veel koffie blikjes met draaideksel, maar ook koekblikken. 

Paarse bijzettafel

Bijzettafel met elegante ijzeren pootjes en gespat blad in voornamelijk paarse kleuren. Doorsnee blad is 40 cm en de hoogte 57 cm. 

Art deco blik

Platte blikjes beschilderd met een art deco motief. Ideaal als pennendoos. Afmeting 30 x 10 cm. 

Side table

Side table van hout met rieten onderplank. Bovenblad gemarmerd. Twee lades en afmetingen blad 128 x 36 cm, hoogte 73 cm. 

Pinquin

Kleine bijzettafels van hout, beschilderd met mozaïek pinguïns. Afmetingen grote tafel 40 x 30 cm en hoogte 34 cm. Afmetingen kleinere tafel 30 x 30 cm en hoogte 30 cm. 

Rode Stoel

Eetkamer stoel beschilderd met artdeco-achtige bloemen en slingers. 

Kastje bijeneters

Een laag kastje bijvoorbeeld te gebruiken als nachtkastje, in turquoise geschilderd met een decoratie van bijeneters. Afmetingen 57 x 35 cm en hoogte 50 ca. 

Bijzettafel Roest

Bijzettafel met een doorsnee van 30 cm en een hoogte van 51 cm. Geheel van eikenhout en beschilderd met een roestig blad ( naar mijn herinnering van ijzeren tafels in de speeltuin vroeger )  

Eettafel ingelegd

Eettafel geschilderd alsof er donker en licht houten blokjes zijn ingelegd. Afmetingen 130 x 75 cm en hoogte 74 cm. Prijs  

Indiase Krukjes

Krukjes met indiase motieven beschilderd.